Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε
στην κάμερα του ThemaSports μετά το τέλος της σημερινής (05/12) συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βασίλης Κούννας.
Για το All Star Game:
«Ο θεσμός του All Star Game είναι μία γιορτή για το μπάσκετ κι ευχόμαστε όσοι θα έρθουν στο γήπεδο, να τη χαρούνε».
Για το ματς με την Πορτογαλία και το επόμενο με το Λουξεμβούργο:
«Το φαβορί του ομίλου μας παραμένει η Πορτογαλία κι εμείς κυνηγάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Πρώτος μας στόχος ήταν η νίκη με την Πορτογαλία και τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στο εξωτερικό απέναντι σε Λουξεμβούργο και Πορτογαλία και ελπίζουμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μπορούμε να έχουμε και τις ανάλογες ελπίδες για την πρώτη θέση».
Για την οφ δε ρέκορντ δήλωση του Προέδρου της ΚΟΚ Λούη Δημητρίου, ότι είναι ένας προπονητής εντός των τεσσάρων γραμμών, καθώς και για τους προσωπικούς του στόχους:
«Καταρχάς ευχαριστώ τον πρόεδρο που με τιμά με τα καλά του λόγια. Η θέση του πλέι-μέικερ είναι τέτοια που πρέπει να κάνεις και τον προπονητή μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου, αλλά ακόμα και τον προπονητή αν χρειαστεί».
Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ:
«Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι για μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλούς αντίπαλους, την ΑΕΚ και τον Κεραυνό, δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε ταμείο».
Για το αν έχει κάποιον καλαθοσφαιριστή ως πρότυπο: «Ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τον οποίο θαύμαζα και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και εκτός από πλέι-μέικερ ήταν και ένας προπονητής στο γήπεδο.
Ένα όνειρο μου ήταν αυτό, να μοιάσω κάποια στιγμή στον Διαμαντίδη, δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αλλά δεν πειράζει, ο καθένας έχει τους δικούς του στόχους και τα δικά του όνειρα. Είμαι ευχαριστημένος από τη δική μου πορεία και συνεχίζω».
Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στο ThemaSports στα παρακάτω videos:
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία, με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS